شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: امر به معروف، تجلی دلسوزی برای جامعه | نظام در عرصه حجاب با پاتک فرهنگی دشمن مواجه است

  • کد خبر: ۱۶۳۹۹۳
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۵
آیت‌الله علم‌الهدی: امر به معروف، تجلی دلسوزی برای جامعه | نظام در عرصه حجاب با پاتک فرهنگی دشمن مواجه است
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: امر به معروف و نهی از منکر یک مقوله مردمی است که افراد نسبت به سرنوشت همشهریان و هم‌وطنان خود دلسوزی داشته باشند و اگر انحراف و اشکالی در زندگی اجتماعی دیگران دیدند، در قالب تذکر لسانی به آنان یادآوری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، هجدهمین جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ظهر امروز با حضور آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، محسن داوری فرماندار، محمدرضا قلندر شهردار، حسن موحدیان رئیس شورای اسلامی شهر و جمعی از مسئولان استانی و مدیران شهری به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی برگزار شد.

کشف حجاب، پاتک فرهنگی دشمن

آیت‌الله علم‌الهدی در این نشست با بیان اینکه شرایط کنونی نظام، شرایط شب‌های عملیات در دوران دفاع مقدس است، اظهار کرد: بعد از پیشروی در جنگ، نگهداری زمین است که ضرورت دارد تا پاتک دشمن منجر به از بین رفتن توفیقات نشود. ما امروز با پاتک‌های سنگین دشمن در عرصه فرهنگی مواجه هستیم تا اگر در منطقه، عرصه‌های راهبردی و موضوع اغتشاشات شکست خوردند، بتوانند در مسائل فرهنگی پاتک بزنند و جمهوری اسلامی را زمین‌گیر کنند.

ایشان افزود: غرب می‌خواهد در فضای جامعه امروز ما شرایطی را رقم بزند که زندگی برای خانواده‌های متدین و انقلابی ناامن شود. امروزه ائتلاف منسجمی علیه نظام شکل گرفته تا مسئله اغتشاشات را در قالب سرکشی‌های مدنی و هنجارشکنی‌های فرهنگی ادامه دهند. در این شرایط، مسئله امر به معروف و نهی از منکر، موضوعی نیست که حاکمیت بخواهد عامل اصلی آن باشد. این یک مقوله مردمی است که افراد نسبت به سرنوشت همشهریان و هم‌وطنان خود دلسوزی داشته باشند و اگر انحراف و اشکالی در زندگی اجتماعی دیگران دیدند، در قالب تذکر لسانی به آنان یادآوری کنند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در ترویج امر به معروف و نهی از منکر، تمرکز مطلق بر اقدامات بازدارنده کافی نیست و باید هر برنامه، پیوست فرهنگی دقیقی داشته باشد. به‌طور مثال، در آموزش و پرورش که دختران ما مشغول تحصیل هستند، اگر شما توانستید معلم را اقناع کنید و عفیفانه‎زیستن را به او بیاموزید، می‌توانید یقین کنید که نسل آینده‌ساز شما، دختران نوجوان شما هم عفیفانه زندگی خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->